Sint-Antonius - Sint-Agnes

2400 Mol

Groepsleiding: Arne Van Roey, Sietse Ooms

groepsdas

Klik om de google map te activeren

Wat ?

Op zaterdagnamiddag kan je er op 'den Donk' niet naast kijken: de scouts en gidsen van Mol Donk zijn overduidelijk aanwezig. Met veel animo en soms ook met veel lawaai spelen we ons spel in en rond onze lokalen.Het spel dat we spelen is dat van scouting. Ploegwerk, medebeheer, zelfwerkzaamheid, engagement en dienst zijn de pilaren waarop onze werking steunt. Die vijf dingen op een bedje van avontuur en creativiteit, overgoten met een goeie portie buitenlucht. Dat elke zaterdag opnieuw.

Waar ?

Het gros van onze lokalen bevindt zich in de E. Becquaertlaan achter de kleuterschool. We hebben ook nog een lokaal in de Kerkhoflaan vlak bij het kerkhof.

Wanneer ?

We houden onze vergaderingen standaard op zaterdagnamiddag van 14u tot 16u30. Uiteraard kunnen hier uitzonderingen op gemaakt worden per tak (filmavond, groot spel, tocht, weekend, ...).